Connect Sverige · Event · Perspektivgenomlysning med Holmgrens

Perspektivgenomlysning med Holmgrens

Nu behöver Holmgrens personer från nätverket med dessa erfarenheter/perspektiv: Förändringsledarskap, Företagskultur, Hållbarhet, Offentliga upphandlingar, trender framöver, Bygga varumärke & digital kundkommunikation. Read More

Om Holmgrens

Holmgrens Väst AB är ett familjeägt serviceföretag med över 50 år i branschen, och har sitt säte i Partille strax utanför Göteborg. Holmgrens har idag ca 50 anställda, omsätter 75miljoner/år och verkar inom fem verksamhetsben: Storkök, vitvaror, värmepumpar, kyla och tvättstugeprodukter.

Visionen är att vara en helhetsleverantör av service för hela fastigheten till både företag och privatpersoner. Där kunden står i fokus, med ansvar och kvalitet som ledord. Målet är att ha ett engagerat och motiverat team som strävar efter att leverera enastående service varje dag, och som tar sig an de utmaningar som vi ställs inför. Att med en stark och välgenomtänkt omvärldsanalys ta välavvägda och medvetna val för en bättre och mer hållbar tillvaro för medarbetare, kunder och miljön. Detta medför att kunder vill ha Holmgrens som leverantör och kunniga och engagerade människor vill arbeta där. På så sätt bygger vi starka, långsiktiga och hållbara relationer.

Önskat läge

Känslan när man kommer in på Holmgrens vill de skall vara ”Wow här händer det saker”

Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet inom industriföretag:

  • Förändringsledarskap
  • Företagskultur
  • Hållbarhet
  • Offentliga upphandlingar, trender framöver
  • Bygga varumärke & digital kundkommunikation (hur ser en företagsprofilering ut 2025)

För mer information, läs mer på hemsidan

Datum

30 apr

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Lägg till eventet i din kalender

Våra partners