Connect Sverige · Event · Perspektivgenomlysning System Hall AB

Perspektivgenomlysning System Hall AB

Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet: HR, Organisation och ledarskap i förändring, Marknadsanalys/kundperspektiv, Affärsutveckling, Utveckling av affärssystem/it-struktur.

Om System Hall AB

System Hall AB grundades 1986 och är ett privatägt företag som utvecklar kompletta maskinlinjer till kunder inom den förädlade träindustrin. De omsätter cirka 100 miljoner SEK, har 27 medarbetare och är ett starkt varumärkena inom benämnd bransch. Genom att använda både egna säljare och lokala agenter kan System Hall erbjuda sina kunder i Europa allt från behovsanalys till driftsättning och underhåll.

Tillsammans med handplockade underleverantörer har de byggt upp en gedigen erfarenhet av såväl stora som små projekt. De strävar efter långa relationer med kunder, leverantörer och samarbetspartners. Huvudkontoret ligger i Falkenberg och de har även medarbetare som jobbar ute hos sina kunder dagligen.

Vi söker dig som kan bidra med något av följande perspektiv/erfarenhet

  • HR, organisation och ledarskap i förändring
  • Marknadsanalys, kundperspektiv
  • Affärsutveckling (utveckling av affärsmodeller)
  • Utveckling av affärssystem/it-struktur (På strategisk nivå; it-system och affärs-system, hur synka ihop allt till ett överblickbart och användbart ekosystem)

Läs mer på hemsidan

Datum

4 oct

Tid

09:00 - 11:00

Region

Väst

Stad

Zoom

Adress

Digitalt i Zoom

Typer

Kompetenspanel

Kalender

Google

Värd

Lägg till eventet i din kalender

Våra partners