Connect Sverige · Event · Speedpitch Region Syd – Februari

Speedpitch Region Syd – Februari

Välkommen till årets första Speedpitch!

Speedpitch – Februari

Då är det äntligen dags för årets första Speedpitch! Den 29 februari klockan 14.00 kickar pitchen igång där bolagen kommer att ta med er på en resa genom sina framtidsplaner och vision för deras startup.

Speedpitchen kommer att genomföras i samarbete med Almi företagspartner och EKN. Dagen inleds med pitch och följs sedan av diskussion & fika där ni får har chansen att lära känna bolagen mer.

Vad kan du förvänta dig?
 5 bolag som ska pitcha sina visioner och framtidsplaner för er.
 Diskutera, nätverka med ett glas bubbel och hjälp varandra att
analysera bolagen lite närmre tillsammans. 

 Lära känna bolagen med kaffe och fika 
✨ Möt personer från olika branscher.

Bolagen du kommer att träffa,
Joy Soultion är Charlotta Tönsgårds (Min Doktor, Migränhjälpen, Kind) nya startup. De effektiviserar administrationen för mindre företag inom hälso- och sjukvård och utvecklar för tillfället produkt- och försäljningsmetoder parallellt. Bolaget ser framför sig att de blir en unicorn och har fokus på maximal skalbarhet.

Trepli, ett SaaS-bolag, vill revolutionera rekrytering av yngre generationer genom ett videoformat med hög användarvänlighet. Med en säljbar produkt redan på marknaden har de första rekryteringarna på plattformen nu gjorts och med ett erfaret team är Trepli väl rustade för snabb tillväxt.

Endbrights är pionjären inom skiljsmässorådgivning i Sverige. De utvecklar ständigt både produkt och affärsmodell och står nu inför lanseringen av vad som kommer att bli bolagets största affär. Hittills har Endbright hjälpt över 200 par till en bättre skiljsmässa.

Peak Energy lanserade förra året en oberoende, flexibel och tekniskt avancerad lösning som sparar användarna upp till 70% av sina elkostnader vid elbilsladdning. Peak Energy driver nu en ny funktion för att styra de tidpunkter då bilens batteri laddar tillbaka el till fastigheten och elnätet. En produkt som direkt stabiliserar nätet och därmed möjliggör nya intäktsmodeller.

Pinteg är står bakom den banbrytande SaaS-plattformen Fairity som säkrar sina kunders GDPR-efterlevnad. De befinner sig nu i tidig tillväxt fas efter en lyckad lanering av plattformen i oktober förra året varefter de första betalande kunderna har anslutits. Dessutom har viktiga avtal för försäljningspartnerskap slutits med bl a Fortnox, särskilt och Advokatbyrån Moll Wendén.

Plats: Gustav Adolfs torg 8A, Malmö

Program
14.00 – 15.00 Pitch endast fysiskt
15.00 – 15.15  Diskussion
15.15 – 16.00  Fika & mingel med entreprenörerna

 

Datum

29 feb

Tid

14:00 - 16:00

Region

Syd

Stad

Malmö

Adress

Gustav Adolfs torg 8A

Typer

Investerarträff

Kalender

Google

Värd

Våra partners