Connect Sverige · Event · Välkommen till premiären av Connected

Välkommen till premiären av Connected

Efter 80 avsnitt av Connect Sessions och nätverksplatsen 3x17 är det nu äntligen dags att se fram emot vår nästa mötesplats!

FULLSATT!
Detta event är tyvärr fullsatt – över 100 pers har anmält sig – men om du verkligen vill komma, kontakta Anna så sätter hon dig på väntelistan. Connected kommer snart igen, håll utkik i kalendariet och i inkorgen efter nästa inbjudan!

Med glädje presenterar vi Connected – eventet där du får senaste nytt från inspirerande gäster på scen, djupdyka i samtal med övriga gäster och vi lovar att vi med mycket energi ska göra allt för att du ska stärka ditt nätverk för framtiden. Kom och starta dagen med god frukost, musik i högtalarna och värdeskapande snack!

På tal om framtid – temat på vår premiär är Framtid – digitalisering och AI.

Det blir en fullmatad morgon med …

🥐 Frukost (08.30)
🚀 2 gäster på scen som pratar om högaktuella ämnen (08.50)
💬 Kul, interaktiva övningar med talarna
🗣 Diskussioner & utmaningar i smågrupper
🥂 Eftermingel (09.50)

På scen

Peder Remman CEO & Co-founder på Boneprox, ett flerfaldigt prisvinnande bolag som jobbar främst med bildanalys och har varit en digital frontrunner inom tandvården de senaste 9 åren.

Peder kommer ta med oss in i framtiden där målet dagligen är att förbättra patientresan genom digitala verktyg. Vi får höra hur man i bolaget ser på A.I-spåret och hur det kan hjälpa till med det preventiva arbetet inom sjukvård!

 

Gisela Edendahl, Account Executive inom Consumer Industry på IBM, kommer prata kring trender & paradigmskiften: Quantum, Web 3.0 och AI.

Vad är quantum egentligen och hur kommer det blir en del av vår vardag? Hur kommer det sig att internets grundare är med och utvecklar en ny generation av WWW, Web 3.0? Och hur blir AI nästa självklara inslag i våra affärsverksamheter? 

Detta och mycket mer får vi både höra om och diskutera när Gisela Edendahl som är Account Executive inom Consumer Industry på IBM, ställer sig på scen den 3/5. 

Hon kommer röra sig mellan dessa tre stora teknik-paradigmskiften som sker just nu och som kommer förändra och vara en given del av våra verksamheter och vardagar snarare än vi kanske tror. 

Välkommen!

Datum

3 may

Tid

08:30 - 10:00

Region

Väst

Stad

Göteborg

Adress

Östra Hamngatan 16

Typer

Event

Kalender

Google

Värd

Våra partners