Connect Sverige · Nyheter · Årets Kvinnliga Stjärnskott är Connectalumn

Årets Kvinnliga Stjärnskott är Connectalumn

I förra veckan var det dags att kora EY Entrepreneur Of The Year i Region Väst och totalt var 3 av 10 entreprenörer Connectalumner. En av dem vann en av utmärkelserna och vi är grymt stolta att presentera Märta Jansdotter Aguirre från Gröna gårdar AB som Årets Kvinnliga Stjärnskott!

Vi passar även på att hurra extra för både Lars Bonander från PR Home of Scandinavia AB och Johan Lind från Vertiseit AB som också var nominerade – samt våra partners Ernst & Young som håller i initiativet och SEB som står för ett av priserna.

Syftet med EY Entrepreneur Of The Year är att hylla framgångsrika entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap i Sverige. Förutom huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year utses även vinnare i kategorierna Årets kvinnliga stjärnskott och Årets manliga stjärnskott, samt SEB:s pris Bästa internationella tillväxt.

Från EYs eget pressmeddelande kommer en kommentar på det fantastiska startfältet med entreprenörer som stod nominerade: 

– Vilket hett entreprenörsklimat vi har! Än en gång har vi fått ta del av inspirerande resor från hela regionen, som till slut resulterade i ovanstående, riktigt starka, finalfält. Det är därtill en bra mix av både branscher och hemorter, där samtliga kan gå hela vägen och ta hem den nationella titeln, säger Sofia Ström, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Väst.

Vinnarna i de sex regionfinaler som genomförs under november möts i den nationella finalen i Stockholm under nästa år där även vinnare i kategorierna Årets sociala entreprenör och Family Enterprise Award utnämns. Den nationella vinnaren av huvudpriset EY Entrepreneur Of The Year kommer att representera Sverige vid EY World Entrepreneur Of The Year i juni, där entreprenörer från cirka 60 länder gör upp om titeln som världens främsta entreprenör. 

Tillbaka till alla nyheter