Connect Sverige · Nyheter · Årets stjärnor i Connect Syd utnämnda på Connectminglet

Årets stjärnor i Connect Syd utnämnda på Connectminglet

Connects nätverk är fullt av spännane och engagerade människor, men varje åt utmärker sig några lite extra. Under Connect Syds ”Connectminglet” utnämndes årets 4 stora priser: Årets Affärsängel, Startup, Partner och Connectare 2023! Ett stort grattis till våra pristagare!

 

Årets Affärsängel 2023: Filip Larsson

Årets affärsängel är en av de mer aktiva investerarna i regionen och i ryggen har han en av Connects mer legendariska investeringar. Alltid öppen med sin feedback till Connect bidrar han till en bättre och starkare förening.

Vederbörande står alltid till rådighet för entrepenörer såväl som för andra investerare och öppnar sitt nätverk och bidrar med sina erfarenheter. Som om det inte vore nog har denna pristagare samlat delar av sin klokskap på en läsvärda bloggen FilipLarsson.com… Grattis Filip Larsson!

Årets Partner 2023: AWA

Man säger att nyfikenhet är nyckeln till utveckling och engagemang är drivkraften till genomförandet. Årets vinnare i kategorin årets partner är just nyfikna, med ett stort engagemang som genomsyrar hela verksamheten och med ett hjärta för entreprenörskap.

De är duktiga på att lämna sina egna trygga domäner för att förklara så att alla förstår och de har alldeles nyligen generöst delat med sig kring AI och greenwashing. Deras varma mottagande i deras lokaler och viljan att göra mer och bättre tillsammans gör detta till en värdig vinnare av årets partner som sedan förra årets avancerat upp från företagspartner till samarbetspartner. Grattis AWA!

Årets Startup 2023: Re:meat

I år ges priset ”Årets Startup” till ett bolag som har fascinerat, imponerat och inte minst utmanat våra trygga vanor. Här vill vi uppmärksamma en startup som är banbrytande inom sin bransch och som aktivt använt Connects processer för att ta sig vidare i sin bolagsresa. Lösningen är framtidsorienterad och kommer en dag vara en del av allas vår vardag. Grattis Re:meat!

Årets Connectare 2023: Johan Billgren

Genom sitt engagemang och aktiva närvaro i nätverket har denna person visat en fin förmåga att skapa nya möjligheter för våra entreprenörer, affärsänglar & nätverket i stort. Han har varit generös med sin kunskap och bidragit till den så kallade “Connect-effekten”.

Som en utmärkt medlem har årets vinnare också hjälpt Connect att växa genom sin passion för entreprenörer. Han har alltid varit redo att hjälpa till när vi behövt det, och har stöttat Connects nätverk med sin värdefulla kunskap och erfarenhet. Vi är otroligt tacksamma för det fina engagemang han bidrar med. Stort, varmt grattis Johan Billgren!

Tillbaka till alla nyheter