Connect Sverige · Nyheter · Connectföretag utsett till Årets Acceleratorföretag i Halmstad 2021

Connectföretag utsett till Årets Acceleratorföretag i Halmstad 2021

Årets Acceleratorföretag i Halmstad är Almén Cosmetics!

I fredags medverkade vi på Halmstads Näringslivsgala på Hotell Tylösand, där vi var en av elva prisutdelare som fick glädjen att på scen lyfta ett av alla fantastiska bolag som sätter Halmstad på kartan.

Johan Almén som är VD, kunde tyvärr inte själv medverka och i stället fick vi glädjen att dela ut priset genom bolagets mentor Pär Alvestig. Det blev verkligen en form av win-win, då vi samtidigt fick lyfta en av alla våra fantastiska mentorer som dagligen gör otroliga insatser för bolag som vill nå nya höjder!


Stark vinnare

Almén Cosmetics har även gått Connects tillväxtprocess och deras resa med den speglades av motiveringen:

Almén Cosmetic Group AB grundades 2007 i Halmstad och sedan starten har målet alltid varit att hålla högsta kvalitet med naturliga och hållbara produkter.

Genom framgångsrika samarbeten med ledande aktörer inom branschen i Sverige har Almén Cosmetic skapat sig en stark position inom kosmetik och hygienprodukter.

I Connects process har bolaget tydligt visat att de har identifierat målbilden, sållat bort sämre business och fått ett nyttigt helhetsperspektiv, eller som Johan Almén själv säger – fått mer energi helt enkelt!

Vi önskar Johan med kollegor all lycka på resan framåt!

Artikeln ovan publicerades ursprungligen i Hallandsposten.

Tillbaka till alla nyheter