Connect Sverige · Nyheter · CooCon – en fantastisk trygghet och ett bra bollplank vid ägarskiften!

CooCon – en fantastisk trygghet och ett bra bollplank vid ägarskiften!

CooCon – Ägarskiften i praktiken är ett projekt som drivs i Sveriges fyra nordligaste län av Connect och Coompanion med syfte att underlätta för de tusentals företag som står inför ett ägarskifte de kommande åren.

Umeåföretaget Energiretur är ett av de bolag som ingår i ägarskiftesarbetet i norra Sverige. De optimerar energisystem för bästa driftsekonomi och lägsta miljöpåverkan. I filmen berättar de mer om vilket värde stödet gett dem vid ägarskiftesprocessen.

Se filmen genom att klicka på denna länk!

”Jag måste bara säga att det varit en fantastisk trygghet och ett bra bollplank att ha detta projekt vid vår sida i denna ägarskiftesprocess. Att genomföra ett ägarskifte under en pandemi, särskilt då vi mitt under processen tappade mer än hälften av våra uppdrag till följd av denna, skapade både frågor, oro och konflikter. Vi är otroligt tacksamma för stödet vi fått genom CooCon och vår affärsutvecklare.” – Thomas Ögren från Energiretur

Företagare – funderar du på att sälja bolaget? 
Oavsett varför du funderar på ägarskifte är frågorna ofta många. Hur hittar jag intressenter, vilka lösningar finns det, hur mycket kostar det? Kan mina medarbetare köpa av mig? Hur gör jag?
Ta chansen att rusta ditt företag för framtiden. Våra experter hjälper dig!
Du hittar oss på: www.agarskiften.com

Tillbaka till alla nyheter