Connect Sverige · Nyheter · Digitala Connectdagen i Uppsala blev en fest!

Digitala Connectdagen i Uppsala blev en fest!

Connect möjliggör relationer, affärer och ett hållbart näringsliv. Sedan 1999 är vi näringslivets plattform där entreprenörer matchas med kompetens, kapital och kontakter från näringslivet.

Trots ett år av omställning till det digitala har Connects nätverk i Uppsala engagerat sig i bolagen i vår kapitalanskaffningsprocess. 38st bolag har pitchat för kapital och 2500ideella timmar har stoppats in i processerna. För att fira detta engagemang så anordnar vi varje år Connectdagen! 

Årets digitala Connectdag i Uppsala gick i festens tecken. Det bjöds på bolagspresentationer av Connectbolag i olika stadier av sin företagsresa, partnerhyllningar och prisutdleningar till personer som utmärkt sig extra i nätverket. Dessutom så fick vi en lektion i krypto av Totte Löfström från Trijo. 

Årets presentation gick till Abeni Wickham för hennes pitch av bolag Scifree inför Uppsala Investerarnätverk under 2020. 
Motiveringen löd: Connect har äran att tilldela SciFree priset för årets bästa presentation. Abeni Wickham har med ett stort engagemang, energi och tydlighet gjort en professionell presentation av bolaget samt affärsidén. Investerare och huvudpartner till Connect röstade gemensamt fram SciFree till årets vinnare.

Årets partner blev för 2020 Agenda Advoktbyrå och motiveringen löd:
Connect har äran att tilldela Agenda Advokatbyrå priset för årets partner. Agenda Advokatbyrå och dess medarbetare har under 2020 visat ett stort engagemang för Connect och bidragit på många sätt till verksamheten. Både via värdskap och sin medverkan i våra processmoment men även generöst bidragit med juridisk hjälp till Connects ledning för utveckling av verksamheten.

Årets Ängel tilldelades Ann-Charlotte Beckman som under 2020 blev medlem i Uppsala Investernätverk och som från dag ett tog en aktiv roll i nätverket.
Motiveringen löd: Connect har äran att tilldela Ann-Charlotte Beckman priset för årets ängel. Ann-Charlotte har sedan dag ett hon blev medlem varit mycket aktiv i Uppsala investerarnätverk. Hon har visat stort engagemang och har generöst bidragit med sin tid och kompetens i både paneler, på investeringsmöten och i fortsatta möten med bolag.

Årets Connectengagemang gick till ingen mindre än Magnus Tauvon som i sin roll som VD för Knowit bidragit generöst med sin tid och kompetens till alla bolag hann möt.
Motiveringen löd: Connect har äran att tilldela Magnus Tauvon priset för årets Connectengagemang. Magnus har under året bidragit till Connects verksamhet på många sätt, både via sitt partnerskap via Knowit och språngbrädans moment men även genom att engagera sig på ett personligt plan där Magnus generöst bjudit på sin tid och hjälpt och stöttat bolag med kunskap och nätverk

Tillbaka till alla nyheter