Connect Sverige · Nyheter · En framtidsinriktad hundraåring som ny huvudpartner

En framtidsinriktad hundraåring som ny huvudpartner

Ludvig & Co har följt entreprenörer, lantbrukare och skogsägare på deras tillväxtresor i över hundra år och gör sig redo för hundra till. Nu välkomnar vi dem som ny huvudpartner och ser fram emot ett samarbete som grundas i den gemensamma viljan att stötta entreprenörer när de växer, utvecklas och tar sina verksamheter vidare.

Ludvig & Co är faktiskt Sveriges största konsult- och rådgivningsbyrå för småföretagare. Och inte undra på. Närheten till det lokala näringslivet och företagen man jobbar med var den samma när grundaren Ludvig Nanneson startade verksamheten som den är nu – men är på en helt annan skala idag.

”Redan från start har var varit väldigt kunddrivna och verkar minst sagt nära våra kunder. Idag finns vi på 130 orter i Sverige och har runt 70 000 kunder inom de flesta branscher. Kanske är det just för att vi jobbar i så tätt samarbete med våra kunder som företaget blivit så stort. Vi har ett unikt arv vilket finns kvar som ett fundament och även om vi idag är ett modernt, framåtlutat företag så finns alltid kunden och deras behov i fokus. Det skapar goda relationer vilket både ger nöjda kunder och glada medarbetare.”, säger Marcus Sorling, kontorschef i Göteborg.

Allt samlat på ett bräde

De företag som Connect jobbar med utmärks av ett starkt driv och rörelse framåt. De har, med andra ord, fullt upp och värdet av att kunna få stöd på ett smidigt och enkelt sätt är stort. Eftersom Ludvig & Co erbjuder rådgivning inom så många olika verksamhetsområden så har de potentialen att bli en riktig helhetslösning för de vi jobbar med.

”Att vi kan erbjuda en riktig bredd när det kommer till kompetens är en av våra sanna USP:ar”, säger Marcus. ”Vi har både bred kompetens internt, en stor verktygslåda och rådgivare som kan stötta kunderna på olika nivåer och genom faserna av deras utvecklingsresa.”

”Detta är även en stor tillgång internt. Det är guld värt att det alltid finns kollegor man själv kan stämma av med när frågorna blir kluriga eller nischade. Inom de tjänsteområden vi erbjuder så är ekonomi och redovisning grunden, men vi har en bred palett som innehåller juridik, fastighetsförmedling, skatterådgivning och affärsrådgivning. Eftersom vi ofta har så pass nära och frekvent kontakt med våra kunder och ofta råder dem kring många olika delar av deras företag, så är det mer rättvisande att säga att vi är ett rådgivningsföretag!”

Ett partnerskap för ytterligare 100 framgångsrika år

Ludvig & Co har varit partner till Connect som LRF Konsult i flera år, men i och med varumärkesuppdatering och namnbyte för att modernisera det yttre och låta det bättre representera den framåtanda som finns internt, så har man valt att bli huvudpartner och engagera sig ännu djupare i både Connects verksamhet och alla de bolag vi jobbar med.

”Connect hjälper många företag på deras tillväxtresa och vi vill ställa vår kompetens och engagemang till förfogande i ännu större utsträckning än tidigare. Det är i grunden ett samhällsengagemang som gynnar både enskilda företag och näringslivet i stort, och något vi verkligen tror på.”, säger Marcus Sorling. ”Vi ser även fram emot att utvecklas själva genom resan tillsammans. Både vi som företag och våra medarbetare kan stärkas av erfarenheterna vi får genom Connect, och vi ser fram emot alla värdeskapande dialoger med entreprenörerna.”

Entusiasmen är lika stor från Connects håll.

”Att ha Ludvig & Co som en ännu mer aktiv partner är inte bara gynnsamt för alla företag vi jobbar med årligen, utan även för Connect. Deras kompetens är värdefull och den energi och entusiasm de går in med är smittsam – vi ser verkligen fram emot att hitta spännande och givande sätt att matcha företagare med deras rådgivare och hitta värdeskapande sätt att dela deras kunskap på framåt.”, säger Marcus Nordanstad, Verksamhetschef på Connect Sverige Region Väst.

Huvudpartnerskapet har redan fått en bra start. I föregående vecka var Ludvig & Co värd och talare på ett välbesökt Connect Sessions (Connects webbinarium för interaktion och kunskapsdelande) och våren fortsätter innehålla interaktiva moment och kunskapsdelning – allt för att gynna entreprenörerna i deras utveckling.

Tillbaka till alla nyheter