Connect Sverige · Nyheter · Halmstadföretag utsett till årets Acceleratorföretag!

Halmstadföretag utsett till årets Acceleratorföretag!

För en tid sedan medverkade vi på Halmstads Näringsgala där vi hade glädjen att få dela ut pris till ett Halmstadbaserat Connectföretag!

När vi bestämmer vem som ska få priset tar vi alltid en grundlig genomgång av de företag som på ett eller annat sätt ingår i våra processer. Vilken entreprenör har gjort det där lilla extra när det gäller att ha viljan och förmågan att nå tillväxt och samtidigt varit öppen för att ta till extern kompetens för att nå målen?

Efter noggrant övervägande föll valet i år på Golvvärmebutiken!

Grundaren och Vd:n Martin Röing har gjort en fantastisk resa och har utnyttjat kraften i att använda extern kompetens för att få perspektiv och erfarenheter in i det strategiska arbetet med att skapa en hållbar tillväxt.

Vår motivering lyder så här:

”Årets Acceleratorföretag tilldelas en entreprenör som med drag under galoscherna, utnyttjar kraften i att använda extern kompetens för att få perspektiv och erfarenheter in i det strategiska arbetet. Under företagets Acceleratorprogram så har entreprenören fattat viktiga strategiska beslut som har varit avgörande för en hållbar tillväxtresa. Utan att ha fått ’kalla fötter’.”

Tack Martin Röing med personal för att vi får vara med på din tillväxtresa!

Bilder från Hallandsposten
Fotograf: Linus Kamstedt Lindholm

Tillbaka till alla nyheter