Connect Sverige · Nyheter · Malin Linnell Zovic stärker upp teamet i Connect Väst

Malin Linnell Zovic stärker upp teamet i Connect Väst

Connect har under hösten stärkt upp teamet i Region Väst med flera nya kompetenser. Malin Linnell Zovic tar rollen Finance & Controller, och har på kort tid bidragit mycket till Connect med sin djupa kompetens, stora engagemang och positiva energi.

Välkommen till Connect, Malin! Berätta vad du gör hos oss, hur du hamnade här och vad du kommer fokusera på framåt.
Tack, det känns oerhört inspirerande och spännande att börja på Connect!

Jag arbetade tidigare på GU Ventures och kom då i kontakt med Connect för första gången. Under 2021 startade jag eget och blev väldigt glad när Marcus tog kontakt med mig våren 2022 om att det fanns en ledig tjänst. Jag kommer att arbeta deltid på Connect och fortsätta med mina egna kunder i mitt egna företag.
Det jag kommer komma in med är stor kunskap inom att driva, planera, prognostisera olika typer av bidragsprojekt samt att jag är och varit controller och ekonomichef för ett flertal bolag, så mitt fokus framåt är att skapa en stabilitet och trygghet för att man skall kunna driva verksamheten optimalt och kunna planera och se framåt. Elina som arbetade på Connect innan mig har gjort ett väldigt bra jobb i att skapa processer och rutiner så det känns mycket bra att vila på hennes fina arbete.

Vi vill lära känna dig. Berätta lite om dig själv! Vad har du för bakgrund?
Jag är i grunden civilekonom och har arbetat i olika yrkesroller inom ekonomiyrket, såsom redovisningsbyråer, stora ekonomiavdelningar, mindre startups och SME-företag. Jag är och har alltid varit entreprenöriell och har alltid inspirerats av verksamheter som gör skillnad – där det finns ett driv och en stark energi – så det kommer bli oerhört roligt att få jobba med Connect som jag känner har just alla de elementen!

Du driver ju eget bolag, berätta lite kort om hur det är (och vad du tar med dig från det in i arbetet med dina kunder).
Att driva eget är väldigt roligt. Varje dag är olik den andra och man får möjlighet att hjälpa olika företag med de utmaningar och de visioner de har, vilket är väldigt kul. Att jag hela tiden ser olika verksamheter och olika företagsvärldar tror jag kan hjälpa mig att bli en bättre ekonom i allt det jag ger mig in i.

Finns det något särskilt du ser fram emot under hösten eller året, antingen inom Connect eller utanför?
Att få träffa alla personer bakom alla företag och träffa personer i nätverket och i företagsvärlden ger så mycket energi. Det ser jag verkligen fram emot. Privat så ser jag fram emot en solig julledighet så man kan gå ut i naturen och bara njuta och fyllas på med natur-energin!

Tillbaka till alla nyheter