Connect Sverige · Partner – Uppsala

Var med och utveckla Uppsala

Som partner till Connect Uppsala är ni med och förkortar entreprenörens väg till framgång. Var med och bygg relationer, skapa affärer och bidra till ett hållbart samhälle.

Anmäl intresse

Värdefullt partnerskap

Vi på Connect Uppsala vill att ett partnerskap ska vara mer än bara exponering. Här blir ni en del av Connects nätverk och kan bygga värdefulla relationer med både de startup-bolag som går våra processer, med andra partnerföretag och vårt investerarnätverk.

Idag har vi ca 35 partners och tillsammans med dem skapar ni förutsättningar för att spännande bolag ska lyckas med sin tillväxtresa.

Vill ni synas i ett kvalitativt och professionellt sammanhang är Connect Uppsala rätt plats för er.

Ett partnerskap som alla vinner på.

 

Vi är partner i Connect därför att vi får väldigt mycket ut av det.

Ett typiskt exempel är Zordix, ett spelbolag, där vi gick in som första investerare och följde med ända vägen till de noterade sig. Ett annat bra exempel är investerarutbildningen – jag har själv gått den så jag vet vad jag pratar om – och alla våra styrelseledamöter kommer att gå eller har gått den. 

Maria Hedblom

Sparbanksstiftelsen Norrlands Riskkapitalstiftelse

Det är oerhört värdefullt att vara partner till Connect

för genom partnerskapet får vi en unik möjlighet att träffa lokala företag och en unik möjlighet att få en förståelse för hur entreprenörer tänker, vad som ligger bakom olika typer av företag och affärsidéer.

Connect ger även en unik möjlighet för de tidiga bolagen att snabbt och effektivt få rådgivning från flera olika håll.

Rickard Carrick

Partner på Mannheimer Swartling

Vi är partner med Connect eftersom det ger oss en värdefull länk till olika entreprenörer och startupföretag.

Det handlar för oss om att hänga med i vad som händer på marknaden, dra nytta av det engagemanget och den energin som finns bland de mindre tillväxtföretagen. Connect bidrar med en viktig innovationsplattform för E.ON. Det finns så många otroligt duktiga och kompetenta människor som driver företag och det är de vi vill nå för att skapa något riktigt bra tillsammans. Det kan Connect hjälpa oss med.

Pia Wall

Innovation Business Partner på E.ON

Att ha Connect som partner har varit ovärderligt för oss.

Dels som en partner att slussa företag till som inte riktigt vet hur de ska ta nästa steg, och dels som en källa för ett dealflow. Connect bidrar med väldigt mycket som inte direkt är kopplat till min rådgivning men som är väldigt viktigt för de företag jag jobbar med.

Sebastian Wright

Relationship Manager, Nordea

Vi tycker att det är viktigt, utvecklande och roligt att stötta innovation och tillväxt i det lokala näringslivet.

Entreprenörer och nystartade företag behöver stöd, rådgivning och sparring för att växa och utvecklas och det vill vi bidra till. Connect är en mycket bra mötesplats mellan entreprenörer och det etablerade näringslivet.

Ylva Lindahl Hennel

Agenda Advokatbyrå

Vi har valt att vara partner till Connect för att Connect är en väldigt framåtlutad organisation som har ett brett nätverk och är väl etablerade bland regionens entreprenörer, investerare och företag.

Genom ett samarbete med Connect så kan vi på ett enkelt och effektivt sätt nå ut till de här målgrupperna. 

Connect skapar dessutom ett antal bra verktyg för de här företagen att förverkliga sin tillväxtresa. Vi skulle absolut rekommendera till andra att bli partner till Connect för man kan få ett väldigt bra sätt att nå ut till många intressanta och innovativa företag, och man får tillgång till ett väldigt brett och väletablerat nätverk i regionen med både investerare, entreprenörer och företag.

Greger Leijonhufvud

Regionansvarig västra och södra Sverige på EKN, Exportkreditnämnden

Nästa partner

Nätverk

Bli en del av ett starkt nätverk där alla jobbar för att utveckla vår region och bolagen som verkar här. Här träffar ni både spännande bolag, andra partnerföretag och investerare.

Exponering

Exponera ert varumärke i rätt sammanhang. Connect Uppsala är en ideell förening utan vare sig vinstintresse eller påverkan av ägare och stiftare. Vårt syfte är att hjälpa bolag framåt på deras tillväxtresa.

Affärsmöjligheter

Hos Connect Uppsala kan ni skapa relationer på både kort och lång sikt med de bolag som går våra processer. Varje år tar vi in 16-20 spännande start-ups. Det är här ni möter framtidens bolag och kunder.

Utveckling

En av de mest uppskattade delarna av partnerskapet hos Connect är möjligheten att delta på våra kompetenspaneler. Här får era medarbetare möjlighet att utvecklas, både i sin roll, men även genom att ta del av andra paneldeltagares kompetenser och erfarenheter.

Anmäl intresse

 

 

Våra partners gör skillnad

Nyckeln till våra tillväxtprocesser är det stora engagemanget från medlemmar, investerare och partners. Som partner till Connect är ni med och gör stor skillnad för näringslivet.

22 200

ideella timmar läggs av våra medlemmar årligen

295

tillväxtbolag genomgår våra processer årligen

15 000

spännande individer är medlemmar i vårt nätverk

Bli partner till Connect

  • Stötta och utveckla tidiga bolag
  • Skapa relationer och utöka ert nätverk
  • Få exponering i ett professionellt sammanhang

Vi har olika partnernivåer så att alla typer av bolag ska kunna vara en del av vårt nätverk. Kontakta oss för mer information!

Våra partners

Vi samarbetar med över 150 partners från hela Sverige.