Connect Sverige · Event · Evolvefika

Evolvefika

Har du tagit in kapital, och vill ha extern hjälp att identifiera HUR du når dina mål, då kan Evolve vara rätt för dig. Read More

Har du tagit in kapital, och vill ha extern hjälp att identifiera HUR du når dina mål, då kan Evolve vara rätt för dig. Vi har bjudit in Joakim – En investerare som är riktigt vass på försäljning och vad som krävs för att lyckas. Tillsammans med Peters omfattande kunskap om bl.a strategiarbete och kommersialisering så kan den här fikan bli väldigt spännande.

Anmäl dig här

Fika med våra experter

Joakim kommer bl.a att prata om:

  • Paketering.
  • Kundens behov och drivkraft till en förändring
  • Partnerskap i Sverige eller Internationellt, does/don’t

Peter svarar på frågor om det legala:

  • Kanske handlar det om kommersialisering
  • Avtal och tvister eller
  • Patent och varumärkesfrågor, passa på att få svar på just dina frågor!

Lite om  – Joakim Arvidsson, driver sitt eget företag där han investerar i och utvecklar/hjälper startups. Med över 20 års erfarenhet av internationella mjukvaruföretag inom olika branscher med extra tyngd på frågor hur man skalar upp företag med hjälp av partners och allianser.

Lite om – Peter Ekstedt – Peter har en bakgrund som entreprenör och är specialiserad på strategiarbete och kommersialisering av immateriella rättigheter (patent, varumärken, upphovsrätt och design), avtalsskrivning samt tvistelösning. Han förhandlar och upprättar affärsjuridiska avtal rörande bland annat licenser, distribution, agenter, samarbeten, forskning och utveckling, sekretess, aktieägande och transaktioner.

Datum

4 may

Tid

15:00 - 16:00

Region

Öst

Stad

Stockholm

Adress

Karlavägen 60

Typer

Event

Kalender

Google

Värd

Våra partners